home
het ontstaan van Pension Kat
de omgeving van Pension Kat
wat lezers zeggen

Pension Kat

door Wilbert van der Steen

uitgeverij Moon, Amsterdam, 2008

ISBN 978 90 488 0059 9

Lezers zeggen...

Beste Wilbert,
Ik ben echt helemaal gek op dat boek Pension Kat en daarom hou ik er een boekbespreking over. Groetjes
Claudia Willemse
Rozendaal in Gelderland

Beste Wilbert vander Steen,
Wij zaten in de boekenbende en toen mochten we kiezen of we een mailtje naar u mochten schrijven of een stukje voorlezen van het boek in een andere klas. Maar wij vonden u boek zo leuk dat we hadden gevraagd of we het ook allebij mochten doen. En dat mocht, Dus u boek word voorgelezen aan een groep.
Groetjes van:
Kim en Veerle

Beste Wilbert,
Afgelopen week heb ik jouw boek Pension Kat met veel plezier voorgelezen aan onze kinderen van 6½ en 3½ jaar. Heel gespannen hebben ze geluisterd naar de avonturen van Lot en Heleen. Ze zijn nog jong, maar het taalgebruik was duidelijk en ze begrepen heel goed waar het om ging. We hopen dat je nog meer van zulke spannende kinderboeken gaat schrijven in de toekomst en we hebben je op de eerste plaats gestemd bij de Kinderjury 2009.
Heel veel succes met schrijven en illustreren.
Met vriendelijke groet,
Judith Rousseau

Hallo Wilbert,
Mijn kleindochter Jeamy (10 jaar) moet op school een boekbespreking houden. Ze heeft hiervoor jouw boek gekozen
Pension Kat. Ze is helemaal weg van je boek en heeft het bijna uit.
Groetjes,
Margré

Hallo Wilbert,
Ik ben Jeroen en 9 jaar en ik ga mijn boekbespreking houden over jouw boek Pension Kat. Ik vond het een erg leuk boek. Op de website heb ik gezien dat je erg veel boeken hebt geïllustreerd. Maar het is mij niet helemaal duidelijk of Pension Kat nou het enige boek is dat je hebt geschreven, of dat er meer door jou geschreven zijn. Misschien wil je me terug mailen?
groetjes van Jeroen Osse

Beste Wilbert,
Jeroen heeft vandaag een "goed" gescoord met z'n boekbespreking. Er zijn diverse kids die naar je website gaan surfen voor het eerste hoofdstuk.....
Bedankt (namens Jeroen) voor je snelle reactie. Succes met tekenen en schrijven.
Eefje Osse (mama)

Hoi Wilbert,
Ik kreeg op vakantie in Maastricht het boek: Pension Kat, en heb hem meten in een ruk uitgelezen! Ik vond het zo'n leuk boek dat ik er nu mijn boekpromotie over doe! ik hoop dat je nog veel meer boeken zelf gaat schrijven, en dat ik die dan ook allemaal ga lezen!!!! Ik keek net op je site, en zag dat je geboren was in Gemonde, vlakbij mijn moeders geboorteplaats, Schijndel! toevallig!
groetjes: Guusje (10)

Goedenavond Wilbert,
.. net de twee laatste hoofdstukken van
Pension Kat voorgelezen aan onze (pleeg)kinderen, een jongen van 9 jaar en een meisje van 7 jaar en nu moest ik echt de schrijver mailen. We hebben ervan genoten!! Milan, de oudste, zei dat "hij nog nooit zo'n mooi boek heeft gelezen, dat hij niet kan geloven dat het uw/jouw eerste boek is!" En de jongste voegde er aan toe: "vraag of hij nog een boek wil schrijven!". Bij deze.
Onze complimenten, superleuk en spannend. Bedankt voor avonden voorleesplezier!!
Met vriendelijke groet,
Mariëtte Verdoes
Gouda